11 feb. 2009

creaties

Ben de afgelopen dagen lekker bezig geweest en kon niet stil zitten en daar zijn aardig wat creaties uit gekomen
Deze twee tasjes zijn met de knitter loom gemaakt en Lara is er helemaal weg van dat ze gebruikt om haar popjes in te doen om ze zo mee te nemen.
Wat kaartjes met het papier van de card-kit van simpel scrappen van januari

Ook wat doosjes en een tag met de card-kit. Het tasje was een patroon van een doosje die je dicht kunt klappen om er wat in te doen maar als je twee flappen weg klapt kreeg je een hart. Dawn liet het zien op haar pagina en was er gelijk weg van dat ik er zelf mee aan de slag ben gegaan. De tag is voor pappa voor op zijn werk. We zijn zelf helemaal weg van deze foto dat ik niet kon laten om iets moois er mee te maken voor op het werk zodat hij altijd naar haar kan kijken. Lara is een echt pappa`s meisje.
Ook mijn dochter was er weg van en is zelf gaan knippen. Ik had het patroon voor haar op papier getekend en verder heeft ze hem zelf gemaakt. Soms vroeg ze wat hulp met plakken maar het is haar gelukt.
Nog een kadoverpakking gemaakt en het is een bakje in een zakje. Dit papier komt van de card-kit van simpelscrappen van februari. Ik ben nog bezig met het papier dus andere creaties volgen nog.

1 opmerking:

sylvia zei

wat een schatjes!
groetjes sylvia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails