26 aug. 2012

even wat tussen door

Ben de afgelopen dagen wel bezig geweest met knutselen en heb zelfs een doosje verknalt.. Had verkeert gemeten maar goed die maak ik wel opnieuw.. Volgens mijn partner papier zat in huis dus dat zal wel geen probleem zijn.. Ook moet ik nog wat foto`s plaatsen op mijn blog maar vindt er bijna geen tijd voor.. Het weer is lekker buiten dus zitten we veel buiten en Kian die vind het heerlijk om buiten als het droog is met water te spelen dus daar moet ik wel bij blijven..

Het rimte in huis is weer wat regelmatig want de scholen zijn hier weer begonnen en nu we weer vroeg opstaan hebben we veel tijd overdags maar die wordt ook anders wel eens in gevult dan alleen maar met knutselen.. Ik bak ook graag en had de nieuwe speciaal mixen van home made gekocht en dat had ik ook beter niet kunnen doen want wat zijn die lekker.. de blonde tripple cake en de cappucinno cupcake`s.. mmmmmm daar lik je je vingers bij af...

Gisteren gingen we naar de stad omdat Brett nieuwe broeken nodig had en nog wat schoolspullen en Lara had nieuwe gym schoenen en een broek nodig en had in de folder van Xenos leuke spulletjes zien staan voor het bakken en we zijn even ons boekje te buiten gegaan en wat spulletjes in geslagen.. Ook hadden ze meer spulletjes voor cakepops.. Ben gisteren ook gelijk aan de slag gegaan want de cake was in de aanbeiding bij ons en normaal zal ik hem zelf maken maar nu heb ik even de makkelijke weg gekozen.. Glazuur er bij en balletjes gerolt en die weer in een bloemen uitsteker gedrukt en nu staan ze in de koelkast hard te worden zodat we ze vandaan af kunnen maken.. Maar eerst even stofzuigen boven want Marcel is thuis en dan kan ik even mijn gang gaan zonder dat Kian elke keer roept of in de weg loopt..

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails