7 sep. 2012

Even wat anders dan met papier werken.

 
 Naast het creatief met papier heb ik er nog een hobby bij... Heerlijk in de keuken staan en niet alleen met koken maar ook met bakken... Ik heb altijd gezegt ik wil een gasfornuis met oven en wil het niet alleen met mijn combi magnetron doen.. Het is niet zo dat ik elke week in de keuken sta om wat lekker te maken al moet ik zeggen dat ik nu al een tijdje elke dag wat sta te maken.. Zal wel komen door hoe ik me voel en als ik iets heb gemaakt wat lukt ben ik weer trots..
 
Dit zijn bonbons van oreo koekjes... En ze zijn heerlijk.
Dit zijn bonbons van cake moest cakepops worden maar mijn ze waren iets te zwaar voor het stokje dus dan maar zo.. Ze smaken er niet minder om.

Van de week in de supermarkt kwam ik een tijdschift tegen cupcake heaven en heb hem gekocht en daar staan me toch een lekkere cupcakes in.. Zoals deze hemelse chocolade cupcakes.. Moest wel even naar de drogist fietsen omdat ik geen zuiveringszout meer had en bij de supermarkt zureroom.. Kon me even niets er van voorstellen maar toen ik ze proefde waren ze echt hemels.. Boven op zit een topping van marshmallos, slagroom en kokos...
 
Tja de kokos daar zal ik veel mee werken want ben nu eenmaal een fan van kokos..
Vandaag gaan we truffelsbonbons met kokos maken.. Gisteren heb ik de zachte chocolade room al gemaakt en dat moest een dag rusten zodat de aroma er goed in gaat zitten dus we kunnen vandaag weer aan de slag..
Weet ook wel dat het niet goed is maar gelukkig heb ik een partner die alles probeert en we eten niet alles tegelijk op... in goede bakken kun je ze even goed houden.
 
En wie weet wat ik het weekend nog ga maken.. Hier bij de Emte hadden ze ook de verwenbrownies in de aanbieding van dr oetker.. 2 halen 1 betalen en de zijn twee kleurig en had er al eentje gemaakt met kokos dus een bounty brownie gemaakt maar die is wel al op.. maar heb nog 3 pakken staan dus kan nog even vooruit...
 

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails