31 dec. 2011

nog even en dan is het 2012...

Nog zo`n 5 uur te gaan en dan luiden we het jaar 2012 in en als ik terug kijk op het afgelopen jaar is er best wel veel gebeurt.
We hebben er een zoon bij gekregen die de naam Kian kreeg en hij groeit al kool en is nu al 80 cm en dan is hij nog niet eens een jaar oud..  Ook heeft het knulletje best wel wat mee gemaakt. Hij is geboren met een klompvoetje rechts en na 8 weken oud gingen we op en neer naar het ziekenhuis omdat zijn voetje ingegips moest worden in verschillende standen.
en toen kreeg hij na de laatste zijn brace en daar mag hij tot zijn vierde jaar mee slapen en gelukkig begint hij er aan te wennen want draaien blijft nog een probleem maar we zullen wel zien wat de toekomst ons brengt.. Ook kreegt hij een voorkeursligging en kreeg met 7 mnd een helm en die mag hij nu bijna af.. Met zijn verjaardag mag hij hem overdags af en dan nog een tijdje snachts.. Dat zal straks een opluchting zijn en we kunnen dan weer lekker knuffelen zonder dat de helm in de weg zit.

Het knutselen was het afgelopen jaar niet zo als ik eigenlijk wou maar mijn kinderen gingen voor en Kian vroeg veel aandacht en wie weet wat het volgend jaar brengt.. Hij zit nu al meer aan tafel zodat ik kan knippen en het zal nog niet zo snel gaan als ik wil maar dat komt wel.. Ik heb nu al weer wat kaartjes af maar moet ze nog op de foto zetten dus die komen nog.

Verder gaan we gewoon verder zoals we al doen en hebben we geen goede voornemens want tja afvallen en stoppen met roken willen we allemaal en we zien het wel wat er gebeurt..

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails