9 jan. 2012

creaties week 1 2012

Het nieuwe jaar 2012 en Kian heeft me laten frutselen al ging het nog niet zo snel als ik normaal doe en heb ik over de kaarten 2 dagen gedaan behalve 1 want toen sliep Kian heerlijk op schoot bij Marcel en kon ik gewoon mijn eigen gang gaan.

deze kon ik op een avond helemaal af maken

Ik heb nog geen teksten omdat ik nog niet weet naar wie ze gaan en je zult altijd zien als ik ze voorzie van tekst dat het dan de verkeerde is en nu kan ik er zo snel nog even wat tekst op maken.
Het patroon kun je hier vinden Sandra`s Scrapsels .

De kinderen kregen van opa en oma met de kerst deze sneeuwpoppen en vondt het eigenlijk wel zonde om ze in de kerstzak te doen en dat ze dan een jaar op zolder liggen dus heb ik een puntzak gemaakt en ze daar in gedaan zodat ze op hun kamer kan hangen. Lara heeft die van haar eigen versiert en vindt hem eigenlijk wat kaal dus doe er toch nog wat watten op zodat het net lijkt of er sneeuw bij zit en Kian heeft die van hem er al gesloopt dus die moet ook nog even op nieuw er opgeplakt worden maar ze hangen nu toch nog op de lamp dus kan het nog even snel doen, en dan kunnen ze naar boven..

Ga straks weer verder met de nieuwe creaties en kijken hoe ver ik daar mee kom maar dat zal ook wel lost lopen.. Moet eerst Kian weer trainen dat hij in zijn eigen bed blijft liggen en dat kost me soms 2 uur s`avonds want hij wil het echt niet maar geduldt is een schone zaak en kan moeilijk naast hem gaan zitten knutselen want zo krijg ik hem dus ook niet in slaap.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails