15 sep. 2009

vleermuizen

Vorige week was onze kat bezig tegen de achter post drempel te slaan en toen we keken zat er een vleermuis onder die er niet onderuit wou komen. Na verschillende pogingen en wat zakjes verder hebben we er gaas over heen gespannen en hoopte dat hij er zo onder vandaan zou komen maar vorige week donderdag toen Lara haar schoenen aan wou trekken zag ze wat zwarts op de gordijnen zitten en ja hoor de vleermuis. Marcel heeft zijn werkhandschoen aan getrokken en hem netjes in een bakje neer gezet en we zouden hem even op krachten laten komen en dan vrij laten. Vrijdags was het zo ver maar ineens komt Lara binnen mamma, pappa Siep heeft wat in zijn bek volgens mij een muis. En wat denk je heeft die een vleermuis te pakken en die was in de stress gesprongen.

Dus ook in het bakje er bij en we zouden ze samen een dagje laten zitten en dan vrijlaten..

Vanaf zaterdag zijn we bezig geweest om ze buiten te zetten en ze wouwen niet uit de handschoen komen. Eentje zat zelfs lekker in de vingers gekropen dus die staat helaas niet op de foto maar de ander zat vooraan en daar konden we mooi foto`s van maken.
Zondag avond hebben we ze op het balkon gezet zodat de katten er ook niet bij konden en gisteren waren ze er uit dus lekker weer vrij kun je wel zeggen.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails