21 sep. 2009

wat creaties

Voor dat Lara weer naar school ging had ik haar week bord veranderd zodat ze kan zien wat er die week staat te gebeuren en we niets vergeten zoals de gymles, zwemmen en dansen. Zo weet ze ook welke dag ze kan afspreken met vriendinnetjes.
Had er eerst nog 2 krijtbord kaartjes op zitten maar die heb ik weg gehaald omdat ze er meer op zet te tekenen en dat gaf toch wel een kliederboel om eerlijk te zijn. Nu kan ze er elke keer foto`s bij plakken of de schoolstickers die ze krijgt van de juf.
Ben ook nog steeds bezig met een spiegel voor me zelf en mis nog steeds iets maar wat daar komt ik maar niet op.
Een taartje met een doosje die ik steeds vergat op de foto te zetten. De kaarsen standaart`s waren kaal dat ik weer aan de slag ben gegaan met roosjes te maken en ik kwam er twee te kort maar had op dat moment geen zin om nieuwe te maken zodat ik er een grote op heb gedaan.
De kaarsen standaart`s en het taartje komen straks op een wit dienblad te staan op tafel en wil er nog een leuk snoepbakje bij maken maar daar moet ik nog mee aan de slag.
Ben op dit moment ook lekker bezig met de kerstkaarten voor dit jaar en zodra ze klaar zijn zal ik ze plaatsen. Er ligt er al 1 helemaal klaar en 3 nog zonder tekst dus die ga ik er nog opmaken en met nr 5 ben ik bezig en zo moet ik er nog een paar. Moet nog even tellen hoeveel ik er precies nodig heb dit jaar maar het begin is er moet je maar denken.


Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails