25 aug. 2009

De vakantie creaties

Het is nog zomer vakantie hier tenminste voor mijn dochter en man lief is al weer ander halve week aan het werk.. Zelf heb ik niet stil gezeten met creaties maken want moet er niet aan denken om 6 weken niets te doen..

Ik had voor oma het mandje gemaakt met hengsel en heb deze twee doosje er in gedaan. De eerste met een kado bon voor intratuin en de tweede met heerlijke kersenbonbons (mij maak je er niet blij mee).

Mijn schoonmoeder had mij papier gegeven met de hint dat ze het wel heel mooi vond en er een leuk kaart van wou hebben nou dat heeft ze gekregen met haar verjaardag.


Ben helemaal weg van het roosjes maken dat ik zelf hele bosje kado doe zo ook aan mijn schoonmoeder die er eerst maar eentje had gekregen maar een leuk bosje is toch leuker en met het warme weer wat we hadden wist ik zeker dat deze langer zouden staan dan een echte bos rozen..hihihi

Ook nog een plantenbakje voor me schoonmoeder gemaakt met een plant er in. Had twee planten maar helaas die paste niet dus heb er meer 1 in gedaan en de andere apart gegeven.. Dacht dat het wel kon maar heb een rekenfout gemaakt kun je wel zeggen.

Een hart tasje met een stempel van whiff of joy die ik heb besteld omdat ik er helemaal weg van ben. Nog een leuk kantje er om heen en je bent heb gelijk kwijt aan je dochter.

Mijn zoon gaat naar het vervolg onderwijs en alle schoolspullen zijn gekocht en vondt het wel leuk om een notitie blokje extra te doen. Ben nog bezig met een doosje voor de kauwgom maar die komt nog.

Heb nog niet alle creaties op de foto gezet dus jullie houden nog wat te goed.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails