10 dec. 2008

doosjes

Had met de sinterklaas skandinavische papier gekregen en ben daar heel blij mee dat ik er gelijk mee aan de slag ben gegaan. Kon het niet laten om nog een melkpakken met mandje te maken maar dan in het klein. Heerlijk in de kleuren rood-wit.. Twee met rood lint waar ook nog sneeuwvlokken aan hangen en de andere twee hebben wit lint gekregen.
Ook heb ik nog een achthoeking doosje gemaakt en dat was even puzzelen maar ben blij dat het me gelukt is. Na dat ik het had afgedrukt kwam ik er achter dat ik het niet zo kon over tekenen en dus moest ik zelf aan de slag met de liniaal... De deksel heeft me een hele middag bezig gehouden en zal hem zelf toch anders maken als ik er weer eentje zou maken maar heb het nu via het patroon gedaan.
Wil er waxine lichtjes in doen om kado te geven en er komt boven op nog wat lint maar helaas was mijn wit op dus heb het al op mijn lijstje gezet als ik de stad weer in ga. Wil kijken voor mooi kerst lint en dat er een label aan komt te hangen zodat we hem mooi kado kunnen geven.. Mijn dochter had al een bestemming er voor.. Haar juffrouw om met de kerst te geven.

1 opmerking:

Hilda zei

Wauw Jessica dat ziet er weer super gaaf uit zeg.................Mooi papier en de onderste creatie is ook gaaaaaaaaf!
Ikke ben er dus nog mooi niet uit hé en zaterdag moet het af!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails