15 okt. 2009

Lantaarn en puntzak

Heb de Hobby Journaal al een tijdje in huis en ben er eens mee aan de slag gegaan want vondt de kerstlantaarn naar het patroon van Ellis Hendriks fantasties. Heb er zelf lantaarns van gemaakt die je altijd kan gebruiken en leuk staan in je huiskamer.


Deze roze is voor mijn dochter voor op haar kamer. Er komt een ledje in te zitten maar die moet Marcel nog even maken zodat hij ook aan kan nu het s`avonds donkerder wordt en ze hem op haar kamer aan kan doen als ze zit te spelen of heerlijk zit te lezen.
Deze puntzak vond ik op internet bij mirkwood en hij staat er als Party favor cone maar heb er mijn eigen draai aan gegeven en er een knuffeltje in gedaan die ik ooit van een vriendin heb gekregen en al een tijdje bij Lara op haar kamer stond omdat ze er helemaal weg van was maar vondt het zo jammer dat hij er gewoon lag dus heb er nu een mooie puntzak bij gemaakt en op gehangen aan haar bed. Op de label staat speciaal voor jou.
Ga er nog eentje maken met een lief knuffeltje die ze van opa en oma heeft gekregen en die kan dan ook aan haar bed hangen. Ben toch wel blij dat ze een mooi hemelbed heeft waar je veel mee kan doen en niet alleen lange gordijnen aan kan hangen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Lees het hele blog, pretty good

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails