22 dec. 2010

Het einde van het jaar naderd

2010 is bijna afgelopen en Lara heeft vandaag haar laatste school dag en heeft dan ook vakantie tot 6 januari 2011 en ze kijkt er naar uit.. Bijna heel Nederland was vrij op een paar scholen na en met dit weer is het wel lekker om vrij te zijn al doe je niet veel want het is erg glad buiten.. Gisteren had ze kerstfeest op school en Marcel en ik hebben haar lopend naar school gebracht maar Marcel mocht haar later zelf op halen want ik voelde het wel even dat ik een flinke wandeling heb gehad en mjin buik deed ook aardig pijn van het lopen.

Voor mij ook de laatste loodjes en die wegen vaak toch wel het zwaars. Na een vervelende start dit jaar in februari dat we een kindje verlopen helaas nr 5 hadden we de hoop eigenlijk al op gegeven maar in mei kwamen we er toch achter dat we weer zwanger waren. En dan is het moeilijk je mond te houden want we wouwen week 8 voorbij zijn want daar is het 5 keer fout gegaan en vondt het ook moeilijk om smoesjes te verzinnen.. Nu was het kwakkelig weer dus kon dat de schuld geven en ik had een verlate winterdip maar op een moment trappen mensen er niet meer in. De afspraken met het de gyn werden ook op tijden gemaakt dat ik Lara niet mee hoefte mee te nemen en voor haar ging ik alleen maar kijken waarom het elke keer fout ging maar ze moest eens weten waarom we echt ging..
In juli hebben we het de kinderen verteld en die hebben het de opa`s en oma`s verteld en de ooms.... Na 12 weken mocht iedereen het weten en ik bleef helaas de hele zwangerschap moe..
Nu nog 29 dagen maar of we dat halen is de vraag. Afgelopen maandag zijn we op controle geweest en de kleine ligt voor op de groei.. Morgen ben ik 36 weken maar het kwam maandag al uit op 38 weken dus ja het kan geboren worden en zou het zo zijn dan krijg ik geen weeremmers maar laten we het gewoon komen. Hopelijk niet met de kerst want dat lijk me niets maar er is niets aan te doen als het wel zo is.

We zijn wel nieuwsgierig op eerlijk te zijn zeker omdat we niet weten wat het wordt.. En mijn gevoel zegt wel wat maar of het zo is moet ik nog zien.. Marcel heeft zelf geen idee en ziet het wel als het komt en ja Brett wil een broertje en Lara een zusje... Een van de twee krijgt de zin maar welke moeten we maar even afwachten. De baby kamer is klaar op de gordijnen na maar er hangen luxaflex op de kamer dus het is niet zo`n probleem.. We willen er even mee wachten tot we weten wat het is want we hebben hele leuke gezien maar ja ze zijn roze of blauw... De kamer zelf is nog geel want Lara heeft op die kamer gelegen en als het een meisje is wordt de kamer ook gelijk roze en bij een jonge een stoere kamer natuurlijk.

Dus nog wat dagen en dat begint 2011 en dat wordt een nieuwe start voor ons gezin en we zien we wat die ons brengt...

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails