5 jan. 2010

Vrolijke kaartjes

Ik heb mijn creaties op de foto gezet en laat ze jullie nu graag zien.
Heb het patroon verkleint en zo krijg je een een klein kadodoosje die je kunt hangen aan de deurklink.

Ik had nog een card-kit liggen van card-art en ben daar eens mee verder gegaan. Heb van dit papier ook de zakdoekdoosjes gemaakt maar toen heb ik het weg gelegt en omdat ik het zo vrolijk papier vondt ben ik er mee verder gegaan want het is zonde als het zou blijven liggen.
Ik heb de ideeen op gedaan uit cardsonly van vorig jaar.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

„Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

Bestemmingen: Algarve, Andalusië, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, Sardinië en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

Informatie
http://www.elizawashere.be

Anoniem zei

Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
[url=http://www.vakantiestart.info]
vakantiestart[/url]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails