31 dec. 2009

Nieuwjaar

Nog een paar uur te gaan en dan is het jaar 2010 in aantocht. Iedereen die nog even terug blikt naar het jaar 2009 want is er allemaal gebeurt en wat kan er veranderen. Zo ook hier in huis. Het was voor ons een rumoerig jaar en we hebben van veel dingen geleerd of moeten er nog van leren. Maar er zijn ook gebeurtenissen die we liever anders hadden willen doen maar dat is kaarten achteraf kun je wel zeggen. Maar we nemen het mee naar het nieuwe jaar om er aan te werken.
Wat gaat het nieuwe jaar ons brengen dat wil iedereen wel weten maar gelukkig kunnen we niet in een glaze bol kijken want dan zou het nieuwe jaar voorspelbaar zijn. We hopen dat het een goed en mooi jaar gaat worden en er zullen wel wat up en down zijn maar daar kunnen we iets tegen doen en we zien wel wat er op ons pad komt.

Mijn creaties gaan gewoon door en blijf lekker bezig met papier en andere materialen en hoop dat ik het allemaal kan laten zien. Ik zal me niet vervelen zullen we maar zeggen. Er ligt nog papier op me te wachten om gebruikt te worden en sommige projectjes moet ik even afmaken en heb me zelf ook voorgenomen om het te doen en niet te laten liggen zodat het niet af komt. Dus ik heb in Januari genoeg te doen maar nu eerst oud en nieuw vieren met mijn gezin en hoop dat iedereen een fijne avond heeft en pas op met vuurwerk.

groetjes en veel liefs
Jessica.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails