6 mei 2009

Lekker bezig geweest

Deze doosjes had ik al een tijdje af maar nog niet op mijn blog gezet. Tekst moet er nog op maar omdat ik niet weet wat ik er nog mee ga doen heb ik die nog even weg gelaten. Misschien geef ik ze wel kado en dan is de tekt er zo op gemaakt.

Een leuk lade kastje zelf in elkaar gezet maar het heeft me wel wat papier gekost.. Ik gooi nooit wat weg en maak als ik het niet vertrouw altijd met printpapier een proefje en dat had ik nu niet gedaan dus kon cardstock weg gooien omdat de omhulsing niet ging zo als ik wou en het veel te strak zat dus moest hem opnieuw maken. Heb dus eerst maar een printpapiertje gepakt en toen pas mijn cardstock zodat ik niet weer de fout in ging. Het zijn echt de kleuren van lara en ze had al zo van mamma daar kan mijn kleine elastiekjes in die je altijd gebruikt voor mijn vlechten dus dat gaan we maar doen.

Een kado maar voor wie zeg ik nog niet want ik weet dat ze regelmatig op de site kijkt


Deze verjaardags box stond in scrapbookmagazine en toen het patroon op de site kwam te staan heb ik hem gelijk gemaakt. Hij is nog niet helemaal af maar soms kom ik gewoon tijd te kort.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails