12 mei 2008

zit er al weer op

De mei vakantie zit er weer op en de kinderen gaan weer naar school toe morgen. Nou eerst nog naar de tandarts toe. Dan gaat dochter lief naar school toe en zoon lief heeft nog een dag vrij want om hem naar school toe te brengen heeft geen nut meer. En als we Lara van school op hebben gehaalt gaan we Brett terug brengen naar zijn logeer adres. Op de fiets dus we gaan morgen lekker fieten. Brett maar 13 kilometers en ik het dubbele.

We mogen niet klagen deze vakantie want het weer werkte heerlijk mee en we konden elke dag in de tuin eten. Heerlijk en ook om nog lang buiten te kunnen zitten. Wie weet hoe lang het nog duurt en van mij mag het wel even zo door gaan. De zomer kleren weer aan en lekker bij kleuren. Nou kleur ik niet snel maar Lara is al aardig bruin. Brett is nog steeds wit maar die wil het liefst een lange broek en een lange shirt aan. Snap hem niet maar ja het zou zijn leefttijd wel zijn. Een opstandige jongen van bijna 12 jaar.

Ga nu nog even genieten van de zon en vast bedenken wat ik ga maken voor een uitnodigings kaartje voor een jongentje die straks 1 jaar wordt.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails